Jetra in vsa živila pripravljena iz njih so polna najbolj biorazpoložljivih hranil, kar jih lahko najdete!
Holin, vitamin K2, selen, baker, vitamin A, biotin, riboflavin, folat, idr., v svojem vsakdanu občutite kot več energije, vzdržljivosti, libida, boljšega spanca, večje čustvene stabilnosti, boljšega imunskega sistema, hormonskega ravnovesja in še bi lahko naštevali.
čas priprave: 10min + 40 min kuhanja jeter
količina: 2 osebi
Sestavine:
- 150g jeter
- 3 stroki česna
- 1 manjša čebula
- svež peteršilj
- 1 datelj
- Sol in poper
- 1/2 kozarčka BoneRja
Postopek:
- V rahlo soljeni vodu počasi kuhajte jetra od 30-40min, da so zares dovolj mehka.
- Jetra odcedite in ohladite.
- Dodajte vse ostale sestavine in dobro zmiksajte.
- Jetrno pašteto postrezite na rezini kakovostnega kruha.
- Višek paštete lahko hranite v hladilniku 2-3 dni.
PA DOBER TEK 🙂