Stabilna maščoba za kuhanje, cvrtje in pripravo mazil z visoko točko vrelišča in dimljenja.
✓ Loj ima nizko tališče (33°C) in je izredno temperaturno obstojen, zato ga lahko segrevamo do temperature 235 °C
✓ Ima kremasto strukturo in aromo po orehih, maslu.
✓ Njegov čist okus je odličen za pripravo juh, omak in enolončnic.
✓ Z govejim lojem preprosto in varno pričarate okusno skorjico pri peki na žaru.
✓ Odličen je za cvrtje originalnega krompirčka ali pripravo pristnega praženega krompirja.
✓ Pričara pristen okus ob dodatku mletemu mesu za pripravo pleskavic.
✓ Za razliko od svinjske masti jajcu na oko ne spreminja in dodaja okusov.
✓ Uporaba loja sledi naši filozofiji od nosu do repa, spoštuje celotno žival, je trajnostno naravnan in nam omogoča dostop do naravnih hranil.
✓ Nefiltriran, pasteriziran, laboratorijsko testiran, 100% naraven, brez barvil, konzervansov in ojačevalcev okusov. Paleo&Keto-friendly
✓ Uporabljamo samo maščobo goveda ekološke reje.
✓ Odličen je za izdelavo naravnih mazil. Vsebuje namreč naravno prisotne vitamine A, D, E in K. Poleg tega so sestavine loja učinkovite pri zdravljenju ekcema ali atopičnega dermatitisa. Loj vsebuje nasičene maščobne kisline (palmitinska kislina, stearinska kislina, miristinska kislina), enkrat nenasičene maščobne kisline (oleinska kislina in palmitoleinska kislina) in večkrat nenasičene maščobne kisline (linolna kislina in linolenska kislina).
✓ Hranite v hladilniku.