Ogromna potrditev, da je izginotje kostne juhe iz naše prehrane problem je veliko povpraševanje in morje kolagenskih dodatkov na trgu, ki pa se žal ne morejo primerjati z naravno harmonijo hranil v kostni juhi.
ZAKAJ?
- JE NEPOGREŠLJIVO HRANILO V NAŠI PREHRANI
Kostna juha je kolagensko bogato živilo, ki se je nekoč na naših krožnikih pojavljalo na vsakodnevni ravni. S tem smo poskrbeli za zadosten vnos hranil, ki prispevajo k uspešni tvorbi kolagena v našem telesu. Izginotje kostne juhe in podobnih živil (tlačenke, žolce, hrustančki, kožice) nas je pripeljalo do kolagensko revne prehrane ki pušča številne posledice na našem zdravju. Bolečine v kosteh in mišicah, krhke kosti že pri mladih, težave s prebavo in črevesnim zdravjem, prehitro staranje in podobno. - Z NJO POSKRBIMO ZA ZADOSTEN VNOS BELJAKOVIN
Kostna juha je beljakovinsko živilo s katerim enostavno beljakovinsko obogatimo prav vsako jed. Ker ima izredno blag okus in se v hladilniku uželetini je primerna za pripravo številnih sladic, pudinga, sladoleda, namazov in hranljivih smutijev. - Z UŽIVANJEM KOSTNE JUHE SE AKTIVNO ZAVZEMAMO ZA BOLJŠI IZKORISTEK SUROVIN V MESNI INDUSTRIJI.
Kostno juho pridobivamo iz surovin, ki jih zaradi sodobnih prehranjevalnih trendov in tempa življenja pogosto zavržemo. Z njenim uživanjem se vključujemo v princip prehranjevanja od nosu do repa s čimer poskrbimo za manjši delež zavržene hrane.
2 POGOJA, DA UŽIVANJE KOSTNE JUHE LAHKO IZBOLJŠA VAŠE ZDRAVJE:
- ZADOSTEN VNOS BELJAKOVIN Z URAVNOTEŽENO PREHRANO.
- ZADOSTEN VNOS VITAMINA C S SADJEM IN ZELENJAVO.
Želim vam lep dan!
Špela