ZAKAJ JE UŽIVANJE KOSTNE JUHE V DANEŠNJEM SVETU TAKO POMEMBNO?

ZAKAJ JE UŽIVANJE KOSTNE JUHE V DANEŠNJEM SVETU TAKO POMEMBNO? 1080 1350 BonerboneBroth

Ogromna potrditev, da je izginotje kostne juhe iz naše prehrane problem je veliko povpraševanje in morje kolagenskih dodatkov na trgu, ki pa se žal ne morejo primerjati z naravno harmonijo hranil v kostni juhi.

ZAKAJ?

  1. JE NEPOGREŠLJIVO HRANILO V NAŠI PREHRANI
    Kostna juha je kolagensko bogato živilo, ki se je nekoč na naših krožnikih pojavljalo na vsakodnevni ravni. S tem smo poskrbeli za zadosten vnos hranil, ki prispevajo k uspešni tvorbi kolagena v našem telesu. Izginotje kostne juhe in podobnih živil (tlačenke, žolce, hrustančki, kožice) nas je pripeljalo do kolagensko revne prehrane ki pušča številne posledice na našem zdravju. Bolečine v kosteh in mišicah, krhke kosti že pri mladih, težave s prebavo in črevesnim zdravjem, prehitro staranje in podobno.
  2. Z NJO POSKRBIMO ZA ZADOSTEN VNOS BELJAKOVIN
    Kostna juha je beljakovinsko živilo s katerim enostavno beljakovinsko obogatimo prav vsako jed. Ker ima izredno blag okus in se v hladilniku uželetini je primerna za pripravo številnih sladic, pudinga, sladoleda, namazov in hranljivih smutijev.
  3. Z UŽIVANJEM KOSTNE JUHE SE AKTIVNO ZAVZEMAMO ZA BOLJŠI IZKORISTEK SUROVIN V MESNI INDUSTRIJI.
    Kostno juho pridobivamo iz surovin, ki jih zaradi sodobnih prehranjevalnih trendov in tempa življenja pogosto zavržemo. Z njenim uživanjem se vključujemo v princip prehranjevanja od nosu do repa s čimer poskrbimo za manjši delež zavržene hrane.

2 POGOJA, DA UŽIVANJE KOSTNE JUHE LAHKO IZBOLJŠA VAŠE ZDRAVJE:

  1. ZADOSTEN VNOS BELJAKOVIN Z URAVNOTEŽENO PREHRANO.
  2. ZADOSTEN VNOS VITAMINA C S SADJEM IN ZELENJAVO.

 

Želim vam lep dan!
Špela