Recept: PESINA KREMNA JUHA

Recept: PESINA KREMNA JUHA 2470 1740 BonerboneBroth

Beljakovinska, kolagenska, hranilno uravnotežena, lahko prebavljiva in nizko kalorična.

čas priprave: 30min

količina: 3 osebe

Sestavine:

  • 1x čebula
  • 2x strok česna
  • 400g krompirja
  • 500g kuhane rdeče pese
  • 1x BoneR
  • začimbe: sol, poper (po želji kurkuma, timijan, žafran)

Postopek:

  • Na žlici olivnega olja prepražimo čebulo in česen.
  • Dodamo na manjše kocke narezan krompir, rdečo peso in začimbe.
  • Zalijemo s kozarčkom BoneRja in pokrito kuhamo cca. 20 min, da je krompir dobro skuhan.
  • Vse skupaj spasiramo in zalijemo z vodo do željene gostote.
  • Postrežemo s trdo kuhanim ali poširanim jajcem.

Video za pripravo pa na našem IG profilu.

NA PODOBEN NAČIN LAHKO Z BONERJEM BELJAKOVINSKO OBOGATITE PRAV VSAKO ZELENJAVNO JUHO.

PA DOBER TEK 🙂