NIKINA PRAVLJIČNA ZGODBA

NIKINA PRAVLJIČNA ZGODBA 2560 1920 BonerboneBroth

Živjo!

Svojo zgodbo bi rada delila, ker morda s tem pomagam še komu…. Rešiti težavo, ki naj ne bi bila rešljiva….

Leta 2020 (pri 20ih letih) sem začela opažati kri na blatu, sprva nisem reagirala, ker je bilo tega res minimalno. Upala sem da bo kri izginila pa se to ni zgodilo, po nekaj pogovorih z zdravniki sem ugotovila, da je stvar lahko zelo resna, saj so me napotili na kar nekaj zoprnih pregledov. Diagnosticirali so mi kronično vnetno črevesno bolezen (KVČB) za katero sem na recept prejela zdravila v obliki svečk. Žal pa sem opazila, da ne glede na redno ali neredno uporabo zdravil je stanje še vedno enako.

Potem pa sem naletela na BoneR- Kostna juha, ki naj bi celila sluznico črevesne stene. Naročila sem svoj 1. paket.  Največkrat sem si kar takoj zjutraj pripravila smoothie z banano, zmrznjenim sadjem, vodo in cca 1/4 kozarčka BoneRja.

Po nekaj mesecih rednega uživanja se mi je zgodilo prvič, od pojava krvi na blatu, da le te ni bilo več. Sicer sem aktivna športnica in že v osnovi skrbim za redno in uravnovešeno prehrano, vse kar sem spremenila je bilo, da sem dodala BoneR.

Izboljšanja stanja nisem takoj povezala z uživanjem kostne juhe. Potem pa, ko vmes nekaj časa kostne juhe nisem uživala in so se težave ponovno začele pojavljati, sem razumela. Rešitev za moje črevesje obstaja! In to je preprosto, stoletja staro živilo, ki so ga kuhale naše prapra babice….KOSTNA JUHA. V mojem primeru edina, ki sem jo v Sloveniji našla- BoneR kostna juha.

Zadnja celovita kolonoskopija je pokazala zdravo črevesno steno na mestih, kjer je bilo prej vidno vnetje.

Z veseljem izdelek priporočim komurkoli, ki se sooča s podobnimi težavami in bi si rad na kar se da naraven način povrnil zdravje črevesja.

Špela, tebi pa hvala da tako srčno in kvalitetno skrbiš za nas!