Komu še posebaj priporočamo redno uživanje BoneRja?

Komu še posebaj priporočamo redno uživanje BoneRja? 2560 1709 BonerboneBroth
 • Vsem s črevesnimi težavami in sindromom razdražljivega črevesja. Glutamin in glicin v kostni juha namreč dokazano pomagata pri popravilu sluznice črevesne stene.
 • Vsem, ki imate neurejeno prebavo in težave z absorpcijo hranil.
 • Športnikom, saj predstavlja kakovosten vir beljakovin, ki pospešujejo regeneracijo po vadbi.
 • Vsem, ki trpite zaradi težav z oslabljenim imunskim sistemom. Spodbuja tvorbo telesu lastnih antioksidantov, ki podpirajo naš imunski sistem. Nanj pa vpliva tudi posredno s podporo našemu črevesju kjer se nahaja kar 70% celotnega imunskega sistema.
 • Primeren je tako za najmlajše kot tudi za bolne in ostarele.
 • Nosečnicam in mamicam po porodu, saj so potrebe po glicinu (glavni aminokislini BoneRja) v zadnjem trimesečju močno povečane poleg tega pa učinkovito pospešuje regeneracijo po porodu. Glicin je pogojno esencialna aminokislina v obdobju nosečnosti. To pomeni, da je telo samo ne more pridelati v zadostni količini in jo je zato nujno vnesti z uravnoteženo prehrano.
  Več podrobnosti o prehrani nosečke pa si lahko preberete tudi v našem članku dostopnem na spletni strani www.nosecka.net
 • Vsem, ki se srečujete z bolečinami v kosteh, sklepih in mišicah. BoneR je namreč kakovosten vir glukozamina, hondroitina in hrustančnega kolagena tipa II, ki odpravljata bolečine v sklepih in mišicah ter podpirajo njihovo celjenje in učinkovito regeneracijo. Vitamini in minerali pa prispevajo k močnim kostem.
 • Vsem, ki imate težave z večerno umiritvijo in kvaliteto spanca predlagam, da redno uživanje kostne juhe vključite v svojo večerno rutino.
 • Vsem, ki ste se do sedaj posluževali hidroliziranih kolagenskih dodatkov (brez znanega izvora) za mladostni videz kože, las in nohtov. BoneR vsebuje kolagenotvorne aminokisline v obliki, ki je telesu izredno domača in najlažje dostopna zato jih izredno učinkovito vgrajuje.Opažanje pozitivnih rezultatov zahteva konsistenco v uporabi. Preden potožite, da ne deluje ga je potrebno redno uživati vsaj 2-3 mesece. Po dveh letih podrobnega raziskovanja sem namreč prepričana, da deluje in, da je redno uživanje naravnih živil kot je BoneR dolgoročna naložba v naše zdravje. Pri tem verjamem, da bližnjice, zdravila in instant rešitve ne pomagajo.Le v primeru, da trpite za histaminsko intoleranco vam priporočamo, da izdelek najprej testirate v manjši količini.